lördag 18 juni 2011

Restaurang 1900

 Fördrinkar i stället för förrätt! Longdrink med rom och svartvinbär till vänster och cocktail med vodka och calvados till höger.

Hängmörad biff med granbarksost och potatispytt med skogschampinjoner och karamelliserad lök.

 Ångad piggvar med sommargrönsaker i brynt pepparrotssmör, löjrom och syrad potatiskräm.

Restaurang 1900

Niklas Ekstedt driver denna restaurang i Stockholm city. Menyn består genomgående av svenska rätter och restaurangen satsar på att både mat och vin skall vara ekologisk och närproducerad. I anslutning till matsalen ligger Kåken, en populär bar som bidrog till en festlig stämning i hela lokalen. Servicen var utmärkt och båda maträtterna var verkligen suveränt goda. Prisnivån är hög, men ändå rimlig. Sammantaget kan vi varmt rekommendera denna restaurang!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar