Fräsch pastarätt med många smaker. Baconet går att utesluta om man vill göra en vegetarisk måltid.
Ingredienser 4 port
Ratatouille:
1 liten aubergine
1 liten zucchini
1 ask (250 g) körsbärstomater
1 gul paprika
1 röd paprika
1 tsk torkad timjan
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
Salt och peppar
Tillbehör:
1 pkt bacon
2 pkt färsk fylld pasta, t.ex. med ost och soltorkade tomater
1 knippe bladpersilja
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och tärna grönsakerna. Lägg dem i en liten långpanna och blanda med timjan, olivolja, hela vitlöksklyftor. Salta och peppra. Rosta mitt i ugnen 30-40 minuter.
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla och knaperstek baconet.
Servera pastan med ratatouille, bacon och hackad persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar