onsdag 27 april 2011

Zucchinipasta med fetaost och mynta

Spännande smaker i en fräsch, snabb och vegetarisk rätt. Men om man vill ha något mer till så passar en bit chorizo alldeles utmärkt.

Ingredienser 4 port

360 g pasta
2 msk olivolja
1 stor zucchini
1 dl färsk mynta
1 pkt fetaost
1 dl oliver
Havssalt & peppar
1 baguette

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skälj och skär zucchinin i små halvmånar.

Hetta upp oljan i en stekpanna och stek zucchinin på hög värme i 3 min. Lägg i repade myntablad och låt fräsa med ytterligare 2 min. Salta och peppra ganska rikligt.

Häll av pastan och blanda den med zucchinifräset. Lägg upp på tallrikar och smula över fetaost. Servera med oliver och en bit baguette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar