fredag 2 mars 2012

Restaurang #3 i Puerto Mogán

Restaurang Que Tal, Puerto Mogán, Gran Canaria.

Mysigt men minimalistiskt.

 Kocken lagar inför öppen ridå.

 Aptitretare. Smörstekt pilgrimsmussla med morots- och apelsinpuré.

 Förrätt. Variation på hummer. Från höger: Hummerespresso med romschips, hummer- och linssoppa samt hummerfilé på spröd kaka.

 Varmrätt 1: Fisk. Svarryggad kummel, kokt i fiskfond. Saffranssås, svart rom, gurka och potatispuré.

 Flambering av köttet som väntar!

 Flambering av köttet vid servering. De kunde det där med att servera rätterna snyggt :)

Varmrätt 2: Kött. "Back to the 80's" Oxfilé, champinjonsås, bakad tomat, serranoinlindad haricoverts, bearnaisesås, getostfylld champinjon, pommes frites, vinkokt kött med lock.

 
Mellanrätt: Basilika-mojito med mousserande vin.

Efterrätt. "Indulgence" Chokladbakelse med passionsfruktsås, mörk chokladkräm, Bailey's-mousse och chokladtryffel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar