Restaurang Que Tal, Puerto Mogán, Gran Canaria.
Mysigt men minimalistiskt.
Kocken lagar inför öppen ridå.
Aptitretare. Smörstekt pilgrimsmussla med morots- och apelsinpuré.
Förrätt. Variation på hummer. Från höger: Hummerespresso med romschips, hummer- och linssoppa samt hummerfilé på spröd kaka.
Varmrätt 1: Fisk. Svarryggad kummel, kokt i fiskfond. Saffranssås, svart rom, gurka och potatispuré.
Flambering av köttet som väntar!
Flambering av köttet vid servering. De kunde det där med att servera rätterna snyggt :)
Varmrätt 2: Kött. "Back to the 80's" Oxfilé, champinjonsås, bakad tomat, serranoinlindad haricoverts, bearnaisesås, getostfylld champinjon, pommes frites, vinkokt kött med lock.
Mellanrätt: Basilika-mojito med mousserande vin.
Efterrätt. "Indulgence" Chokladbakelse med passionsfruktsås, mörk chokladkräm, Bailey's-mousse och chokladtryffel.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar